Persondatapolitik– Bestillings – Betalings og Leveringsvilkår:

Vi bruger kun dine oplysninger til internt brug og med henblik på at levere bestilte varer.

For at du kan handle ved os / TT SAFE Med ApS, så har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne sende varer til dig. Personoplysninger registreres af os og opbevares ifølge regnskabsloven i fem år for privatkunder.

For aftalekunder og kunder indenfor det offentlige og institutioner opbevares oplysninger, så længe der er et behandlingsgrundlag og behov for opfølgning til at bevare kunderelationen.

Når der indsamles personoplysninger på vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid er sket med dit samtykke, idet du selv opgiver oplysningerne. På den måde er du informeret præcis om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til mail@ttsafemed.dk

Det er kun få personer hos TT SAFE Med ApS, der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos TT SAFE Med ApS er de to direktører.

Dine oplysninger videregives kun til den transportør, der er valgt til fremsendelse af din bestilling, og bortset fra det så anvendes personoplysninger kun internt. Oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse behandles fuldt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling.

EAN nummer og fakturering benyttes til det offentlige.
Til privatpersoner er proceduren:
Faktura på bestilling bliver sendt på e-mail. Når varen er betalt via mobilepay eller netbank, bliver den afsendt.

Vores varer er medicinske produkter og leveres i en forseglet folie.
14 dages returret/fortrydelsesret er gældende i forhold til at varen bevares i ubrudt folie.
Ved brug af returret betales returfragt af køber og TT SAFE Med kontaktes til registrering af returproces.

Varer leveres med GLS til nærmeste pakkeshop eller til adressen efter aftale.
Pris til pakkeshop inklusiv moms: 0-5 kg  kr. 66,25              5-15 kg  kr.  90,-
Pris til adressen inklusiv moms:    0-5 kg  kr. 85,-                 5-15 kg  kr. 105,-
Ved store forsendelser leveres med danske fragtmænd og pris oplyses i forbindelse med bestilling.

TT SAFE Med ApS har ikke adgang til dine kontooplysninger.

Alle data hos os er beskyttet bag en firewall.

TT SAFE Med ApS fører ikke logfil på kunders besøg på vores hjemmeside.